Menu

Privacy- en Cookieverklaring Atelier de Quiltmuis (AVG)

Deze Privacy- en Cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.


Beste bezoeker,

Wij hebben deze Privacy- en Cookieverklaring opgesteld om u duidelijk te maken dat wij de privacy van alle persoonsgegevens waarmee we binnen Atelier de Quiltmuis in aanraking komen zeer serieus nemen. Om die reden worden de door ons verzamelde persoonsgegevens zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij houden ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In deze verklaring willen we u goed informeren over ons privacy- en cookiebeleid.

Als u vragen hebt of meer informatie wil, neem dan contact op met Atelier de Quiltmuis:
tel. 0299-404923 of info@dequiltmuis-shop.nl.



DOELEINDEN VAN DE GEGEVENSVERWERKING

Uitvoering van overeenkomsten

Uw persoonsgegevens worden door ons gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen via onze webwinkel of opgave voor deelname aan workshops, cursussen, Bee's of andere door Atelier de Quiltmuis georganiseerde festiviteiten.

Hiervoor verwerken we uw naam, adres, woonplaats (NAW), telefoonnummer, e-mailadres, eventuele bedrijfsnaam, en eventuele financiële relevante gegevens ten behoeve van de afhandeling van de betaling van de door u bestelde producten, diensten en/of gelegenheden.

Wij gebruiken deze gegevens omdat deze nodig zijn voor:

  • De verwerking en verzending van uw bestellingen,
    Uw NAW-gegevens worden door ons doorgegeven aan de post- of pakketdienst ten behoeve van de aflevering van de door u bestelde producten op het door u verstrekte adres.
    Atelier de Quiltmuis geeft uw adresgegevens digitaal door aan onze verzendpartner MyParcel ten behoeve van de aanmaak van verzend- cq. adresetiketten.
    MyParcel maakt tevens voor u een Track&Trace code aan, waarmee u uw zending gemakkelijk digitaal kunt volgen via de website van PostNL.
     
  • Voor de verwerking van betalingen van de door u bestelde producten, diensten en/of gelegenheden, wordt u via onze website doorgelinkt naar onderstaande externe dienstverleners, waarmee Atelier de Quiltmuis een contract heeft, t.w.:
    - Mollie / Plink verzorgt voor Atelier de Quiltmuis als financiële partner de verwerking van betaling via iDeal, Sofort Banking, Bancontact en Visa Card,
    -PayPal verwerkt voor ons de betalingen van uw bestelling via PayPal.
    Zij zullen u daartoe vragen het e-mailadres van uw PayPal-account op te geven, waarmee u uw betaling wenst te verrichten.
     
  •  Uw e-mailadres wordt door ons gebruikt voor het contact met betrekking tot de status van uw bestelling en eventuele correspondentie met betrekking tot de (na)levering van producten. Bij bestelling via onze website ontvangt u een geautomatiseerde bevestigingsmail, waarin u een overzicht krijgt van de door u bestelde artikelen en de door u verstrekte gegevens en wijze van betaling. Na verzending ontvangt u van ons via de mail een verzendbevestiging en eventueel een Track& Trace-code met een weblink naar de website van PostNL, waarmee u uw bestelling online kunt volgen.
     
  • Nieuwbrief:
    Tevens wordt uw e-mailadres gebruikt voor de verzending van onze nieuwsbrieven, waarin wij u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, producten, workshops etc.
    U ontvangt onze nieuwsbrief echter pas nadat u zelf uitdrukkelijk heeft aangegeven hier prijs op te stellen door het aanvinken van 'Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen' tijdens het bestelproces of na opgave via de aparte deelnamepagina op onze website.

    Indien u geen nieuwsbrief wenst te ontvangen, dan kunt u zich hiervoor simpel weer afmelden door op de link te klikken die onderaan iedere nieuwsbrief te vinden is. Uiteraard kunt hiervoor ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen via:
    tel 0299-404923 of e-mail: info@dequiltmuis-shop.nl
    Wij zullen uw e-mailadres dan zo spoedig mogelijk uit ons bestand verwijderen.


Alle bovengenoemde persoonlijke gegevens bewaren wij zolang als nodig om onze diensten en overeenkomsten goed uit te kunnen voeren. Daarna vernietigen wij deze, tenzij we wettelijk verplicht zijn deze langer te bewaren.
 

Klikgedrag en bezoekgegevens

Bij het gebruik van onze website verkrijgen wij algemene bezoekgegevens. Het gaat dan om de locatie van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Wij gebruiken deze gegevens voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te pseudonimismeren dan wel te anonimiseren en deze worden niet aan derden verstrekt die dat voor eigen doeleinden zouden kunnen gebruiken.

Wij gebruiken deze gegevens vanwege ons legitiem belang bij het monitoren en verbeteren van onze website. Geanonimiseerde gegevens (waarin geen persoonsgegevens meer zitten) bewaren wij zo lang als ze relevant zijn voor ons.


MijnWebwinkel
Onze webwinkel wordt gehost en beheerd door onze partner MijnWebwinkel, waarmee wij een schriftelijk overeenkomst hebben, waarin afspraken zijn opgenomen over hoe mijn Webwinkel en hun subverwerkers om dienen te gaan met de door u via onze website verstrekte persoongegevens, de beveiliging en bewaartermijn hiervan. MijnWebwinkel verzorgd via hun platform de hosting van onze webwinkel en heeft een geheimhoudingsplicht voor alle, via onze webwinkel verkregen persoonsgegevens, jegens derden die niet door Atelier de Quiltmuis schriftelijk zijn goedgekeurd.
 

Cookies

Als u onze webwinkel bezoekt worden cookies geplaatst op uw pc voor verschillende doelen. Deze cookies kunnen functioneel of analytisch zijn en sommige tracken uw surfgedrag. Daarom wordt voor deze laatste type cookies uitdrukkelijke toestemming aan u gevraagd. Met de plaatsing hiervan worden persoonsgegevens verwerkt, zoals uw locatie, het besturingssysteem, en het type apparaat waarmee u onze site bezoekt (bijv. tablet, computer of mobiel).
Zie verderop onze cookieverklaring waarin we uitleggen wat deze cookies precies doen en waarom ze er zijn.
 

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens, geslacht. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). Deze gegevens worden niet met derden gedeeld.
 

Contactpagina
Via de contactpagina op onze website kunt u ons vragen stellen.
Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer en e-mailadres.

Als u online betaalt, dan gebruiken wij ook de betalingsgegevens die wij van uw betalingsprovider ontvangen. Zie hierover het kopje “Aangaan van overeenkomsten”

Wij gebruiken deze gegevens onder de grondslag overeenkomst. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. Heeft u een bestelling gedaan, dan bewaren we de informatie totdat de bestelling is afgehandeld en zeven jaar daarna (de wettelijke bewaartermijn).

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen (derden)

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij melden u vooraf welke andere bedrijven uw gegevens krijgen.

Social Media: Facebook

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op het sociale netwerk Facebook. Deze knop worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook zelf. Deze knop wordt actief indien u daarop klikt.

Leest u de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.
 

BEVEILIGING

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot, uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen en partners van Atelier de Quiltmuis toegang hebben tot uw gegevens. Atelier de Quiltmuis deelt uw gegevens alleen met haar partners indien dit niet anders kan voor de verwerking, betaling en verzending van uw bestellingen.
Wij zullen erop toezien dat onze partners uw gegevens niet langer dan (wettelijk) noodzakelijk bewaren en uw gegevens door hen voldoende beveiligd zijn.

 

GEBRUIK VAN COOKIES

Onze webwinkel maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw apparaat wordt opgeslagen, zodat u herkend kunt worden.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over de cookies. Hierin kunt u ook aangeven welke cookies u wilt laten plaatsen op uw computer. Als u daarna onze dienst verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij geen afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij hebben dus geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen als u dit belangrijk vindt en eventueel de verschillende informerende links.


Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Voor dit doel worden cookies geplaatst. Deze informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Wij hebben Google Analytics privacy vriendelijk ingesteld. Onder meer wordt het IP-adres gepseudonimiseerd voordat dit gegeven wordt verzonden aan Google. De verwerking van jouw persoonsgegevens via Google Analytics is gebaseerd op ons gerechtvaardigde belang om algemene statistieken van onze websitebezoekers te verkrijgen.

Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Zie hier voor meer informatie over de opt-out regeling van Google.

In- en uitschakelen van cookies

In uw browser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd, wanneer u ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van uw webbrowser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Bewaartermijnen en verwijdering van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Websites van derden

Deze Privacy- en Cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.
 

KLACHTEN – AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

Atelier de Quiltmuis behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy- en Cookieverklaring. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Check daarom regelmatig deze Privacy- en Cookieverklaring, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.
 

INZAGE, CORRECTIE EN RECHT VAN VERZET

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Onder de AVG heeft u verder de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Mocht u daar gebruik van willen maken, let dan op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Daarnaast kunt u ons schriftelijk op de hoogte stellen door dit te melden bij navolgend adres:

Atelier de Quiltmuis
Seevancksweg 78
1474HT Oosthuizen (NH)

 

Aanbieding

Fig Tree Mini - Cherry Pie € 7,50 € 3,75
© 2015 - 2018 Atelier de Quiltmuis | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.